Lightronics presenteert Cobalt LED-armatuur

woensdag 30 augustus 2017
timer 1 min
Lichtproducent Lightronics uit Waalwijk introduceert een nieuwe lijn in wand- en plafondverlichting: Design & Accent. Een van de nieuwe armaturen is Cobalt, een aluminium LED-armatuur dat zowel binnen als buiten op zijn plaats is.

Naast de decoratieve waarde van het armatuur voorziet de Cobalt in functioneel licht; het armatuur is voorzien van een hoog-rendement satijn polycarbonaat lichtkap en levert een lichtstroom van respectievelijk 1040, 1336 of 1930 lumen.

 

De Cobalt kan verschillende verschijningsvormen aannemen door toevoeging van twee optioneel te monteren elementen, namelijk een korf en afdekraam. Het aluminium armatuur is verkrijgbaar met zwarte, witte en zilverkleurige coating. De Cobalt kan inpandig geïnstalleerd worden in onder meer scholen, ziekenhuizen en winkels, maar is ook uitstekend buiten toepasbaar als verlichting van bijvoorbeeld gevels, entrees, galerijen, portieken en trappenhuizen.

Duurzaam alternatief

Als LED-armatuur met een levensduur van minimaal 60.000 branduren (L80/B10) is de Cobalt een duurzaam, energiezuinig en onderhoudsarm alternatief voor conventionele verlichtingsarmaturen. Door toepassing van de optionele schemerschakelaar kunnen gebouwbeheerders de exploitatiekosten nog verder naar beneden brengen.