Festival

vrijdag 28 oktober 2016
timer 2 min
Hier een beurs, daar een congres en verderop nog weer eens een kenniscafé. Het is druk in verlichtingsland. Als je wilt, dan kun je met grote regelmaat op stap. Dat houdt je van de straat. En in contact met vakgenoten. En op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Alsof jullie het niet al druk genoeg hebben.

Dit jaar is er iets nieuws. Een festival. Over Ruimte en Licht. En vooral over licht in de (openbare) ruimte. Een festival, dat klinkt feestelijk. Dat klinkt naar levendigheid, naar veel mensen en veel actie. Naar iets te vieren hebben en naar samen eten. Zo klinkt het. En zo wordt het ook. Een bijzondere bijeenkomst, over een bijzonder onderwerp. Op een feestelijke manier gepresenteerd.

 

Wat dat vieren betreft: misschien word jij wel gevierd op de 17de! Dat kan, als je een goed idee hebt en dit ingestuurd hebt voor de Inspiratie Award 2016. De meest inspirerende inzenders mogen tijdens het Festival hun idee pitchen. Ik kijk er naar uit. Naar jullie ideeën. Naar de kennissessies. En naar de afterparty in het donker.

 

Maar als ik heel eerlijk ben dan zie ik er ook een beetje tegenop. Als dagvoorzitter ben ik namelijk gevraagd om iets aan te trekken met lichtjes eraan. Sta ik mooi voor joker. Daarom vraag, nee smeek ik jullie: trek alsjeblieft iets aan met een (energiezuinig) lichtje. Strikje. Hoedje. Wat dan ook. Als het maar opvalt. Zodat ik niet alleen voor aap sta.

 

Ik reken op jullie!

 

De volgende keer gaat mijn blog over Calimero. Je weet wel, die van "Zij zijn groot en ik is klein, en da's niet eerlijk". Het wordt een serieus artikel, dat beloof ik jullie.