Den Ouden Groep


`Natuurlijk...`
www.denoudengroep.com Schijndel , Nederland

Den Ouden Groep, een servicegericht familiebedrijf uit Schijndel, biedt een breed pakket van diensten en producten aan die allen iets te maken hebben met de natuur en de bodem. Het familiebedrijf onderzoekt, saneert, bewerkt, verbetert, bemest en richt de bodem in. Ook geven zij advies en is groenrecycling een van de kernactiviteiten. Het bedrijf levert een totaalconcept voor Bodemverbeteraars, Bodembemesting, Bodemveiligheid, Binnenstedelijke herinrichting, Betonaanleg en Biobrandstoffen.

Met circa 190 gepassioneerde medewerkers die continu worden gestimuleerd in hun ontwikkeling staat Den Ouden geen seconde stil. Er wordt voortdurend geïnvesteerd in nieuw materieel en nieuwe innovaties.

Totaalconcept: De bouwprojecten richten zich in het bijzonder op reconstructiewerken, het bouw- en woonrijp maken, betonwegen, herinrichting van de openbare ruimte, bodemsanering en cultuurtechnische werken. Den Ouden is trots op zijn specialisme in betonwegen. De activiteiten op dit gebied bestaan hoofdzakelijk uit het aanleggen van betonverhardingen, lijnconstructies en printbeton.
Met jarenlange ervaring is Bodac, onderdeel van de Den Ouden Groep, en lid van de vereniging voor explosieven opsporing (VEO), de juiste partner voor het opsporen van conventionele explosieven (CE). De disciplines reiken van historisch vooronderzoek, projectgebonden risicoanalyse, detecteren en benaderen van CE tot vliegtuigbergingen, offshore (duikwerkzaamheden) en archeologie.
Den Ouden levert voor de openbare ruimte bomenzand, bomengrond, bomengranulaat grauwacke en porfier. Bomengranulaat porfier is een 100% gerecycled product op basis van spoorballast.

Duurzaam: Er wordt door het bedrijf zo gewenst gebruik gemaakt van duurzaam beton. De CO2 reductie wordt geminimaliseerd en producten worden gerecycled waar dat mogelijk is. Een voorbeeld hiervan is groenrecycling op zes locaties in Nederland. Daar wordt onder andere groenafval verwerkt tot biomassa. Cradle to cradle staat dan ook hoog in het vaandel. Den Ouden is gecertificeerd op niveau 5 van de CO2-prestatieladder.
Servicegericht

Den Ouden biedt de beste kwaliteit/prijs verhouding en is sterk in nazorg. Kwaliteit wordt altijd gewaarborgd zowel onder als boven de grond. Een partij die de opdrachtgever totaal kan ontzorgen binnen de GWW en agrarische sector. Den Ouden onderscheidt zich door elke opdrachtgever een persoonlijke en servicegerichte benadering van elk werk te geven, klein of groot, dat is om het even, natuurlijk...

Bedrijfsfoto's

Artikelen

Contactgegevens

Postbus 12
5480 AA
Schijndel, Nederland
+31 (0)73 – 543 10 00

info@denoudengroep.com
www.denoudengroep.com

Onze producten