Nieuws

Samen weten we meer! Doe je mee?

Heb je de twee ii-tjes al voorbij zien komen? Ja? Mooi! Niet? We leggen je graag uit waar ze voor staan. De ii-tjes zijn onderdeel van het logo van Biind, een kennisplatform met als motto: Samenwerken aan de thema’s van nu.

Ons kennisplatform gaat zeer binnenkort online. Maar we willen je graag uitleggen waar Biind voor staat. Biind is een integraal platform, bedoeld voor professionals die samenwerken aan concrete opgaven in het domein van ruimte en mobiliteit. Denk bijvoorbeeld aan thema’s als klimaat, smart city, smart mobillity of zero emissie. Jij bepaalt mede de koers die we varen met Biind. 

Kapitein op het Biind schip

Misschien denk je nu: “De koers bepalen op het Biind schip, hoe ik dat moet zien?” Een voorbeeldje. Je loopt tijdens je werkzaamheden tegen kennisvragen aan en je zoekt naar de juiste oplossingen. Wij stellen het juiste team samen met experts, faciliteren het gesprek en delen de resultaten met alle Biind leden. Maar daarnaast willen we ook dat professionals hun visie delen zodat andere Biind leden erop kunnen reageren of er iets van kunnen leren. 

Lees alvast op je gemak de Biind informatiebrochure door

Biind partner worden?

Voor zzp’ers, bedrijven, organisaties en kennisinstituten zijn er interessante samenwerkingsmogelijkheden om Biind te benutten als communicatie- en netwerkpodium. En om actief mee te praten en te denken over de koers en activiteiten van Biind. De community is er voor en door alle ruimte- en mobiliteitsprofessionals. We verbinden jong en oud, beleid en beheer, groen en grijs (en blauw), student en professional, specialisten en generalisten, markt en overheid. 

Lees alvast op je gemak de Biind Partnerbrochure door

Je kunt ons al volgen

Ons platform is nog niet in de lucht, maar we zijn al wel actief op Twitter, LinkedIn en Youtube. Zo hebben we al een leuk minicollege van Erik Scherder over de invloed van lopen op het brein. Wat dat met Biind te maken heeft? Langzaam vervoer is een van onze thema’s. 


Houd onze sociale mediakanalen goed in de gaten, dan weet je precies wanneer ons kennisplatform het online levenslicht gaat zien. 

Deel dit artikel