Nieuws

Vlieland: genieten van het panoramisch uitzicht

In samenwerking met Staatsbosbeheer heeft Euroscope in een natuurrijke omgeving panoramakijkers geplaatst.

Vlieland roept bij velen van ons een speciaal eilandgevoel op met natuur, rust en ruimte met mooie vergezichten. Alleen de bootreis er naar toe is al een belevenis. In samenwerking met Staatsbosbeheer heeft Euroscope op een tweetal unieke plaatsen nu panoramakijkers geplaatst die de beleving van het eiland een extra dimensie geven.

De kijkers staan opgesteld bij de vuurtoren op het Vuurboetsduin en het natuurgebied Dodemansbol. De panoramakijker op het Vuurboetsduin biedt prachtige vergezichten op de naastgelegen eilanden en doet de verbeelding spreken naar de zeeslagen uit het verleden voor de kust van Vlieland. De kijker bij het natuurgebied biedt een mooi uitzicht op de vele vogels die daar vertoeven.

De kijkers zijn met een betonnen voetplaat stevig verankerd in de bodem en zijn voorzien van opstapjes, waarmee ook de allerkleinsten gebruik kunnen maken van de kijkers. De gemeente Vlieland is zeer verheugd met deze extra faciliteiten en hebben hier dan ook aandacht besteed op hun facebookpagina. Al met al een win-win voor iedereen.

Euroscope BeNeLux
Hulst
0114 - 788201
www.euroscope-benelux.nl

Deel dit artikel