Beurs Grond Groen en Water in voorjaar

dinsdag 28 september 2010
timer 2 min
Vakbeurs Grond Groen en Water verhuist naar voorjaar Vakbeurs Grond Groen en Water gaat plaatsvinden op dinsdag 8 t/m donderdag 10 maart 2011, en niet zoals aanvankelijk op de beursagenda stond van 14 t/m 16 december 2010. Dat melden de organisatoren van de beurs, CNO-Expo en Expo Management.
Beurs Grond Groen en Water in voorjaar


Door de weeks meer bezoek


Als reden geven de organisatoren op dat de drukke maand december en een aantal aanverwante beurzen net ervoor en erna voor veel standhouders een minder gewenst tijdstip was. De eerste editie van Grond Groen en Water in 2009 in de TT-Hall  Assen kende een goede start met op de donderdag veel bezoek. De vrijdag en zaterdag bleken minder gunstige dagen om de beurs te bezoeken. Dat is de reden dat de beurs nu wordt gehouden van dinsdag t/m donderdag.

Verwachting


2011 is het jaar dat alom weer groei verwacht wordt. De verwachting is dat de grond, groen- en watersector de uitgestelde investeringen van 2009 en 2010 zal gaan aanbesteden. Een vakbeurs begin maart vormt daarmee een uitgelezen kans: het is vaak nog net geen lenteweer, veel aannemers zitten intensief achter opdrachten aan. Bij deelname aan vakbeurs Grond Groen Water komen de standhouders in contact met specifiek uitgenodigde partijen die opdrachten te verstrekken hebben. Het loont dus volgens de beursorganisatoren om deel te nemen: de werkzaamheden kunnen direct starten, zodat de kosten voor deelname snel terug verdiend worden.

Beursspecials


De beursorganisator gaat bovendien flink aan de weg timmeren: Drie grote vakbladen gaan voorafgaand aan de beurs specials uitbrengen. Alle gemeentes, werven, de weg- en waterbouwsector, aannemers en overheden in Noord en Oost Nederland zullen worden uitgenodigd om vakbeurs Grond Groen en Water te bezoeken.

Ga voor meer informatie naar de Straatbeeld agenda of naar www.grondgroenenwater.nl. Voor aanmeldingen en vragen kunt u terecht bij Johan wolters CNO-Expo, tel; 0548-789238 fax; 0548- 789472 of e-mial info@cno-expo.nl.