Beurscatalogus Dag Openbare Ruimte

maandag 1 augustus 2011
timer 2 min
De jaarlijkse Dag van de Openbare Ruimte vindt plaats op 12 en 13 oktober in Houten. In opdracht van beursorganisator Expoproof maakt Acquire Publishing, ondermeer uitgever van de vakbladen Straatbeeld en BuitenSpelen, de officiële beurscatalogus.
Beurscatalogus Dag Openbare Ruimte

 

De catalogus zal de bezoeker met plezier door het complete aanbod van exposanten en lezingen leiden. Het handzame formaat zal het gebruiksgemak verder vergroten en het gebruik tijdens het beursbezoek stimuleren.

Gevarieerde inhoud


In de officiële beurscatalogus, die elke bezoeker bij binnenkomst ontvangt, ondermeer:
-    Een voorwoord en welkom van de beursorganisatie.
-    Een beursplattegrond als geheel en per hal.
-    Een verkorte exposantenlijst met bedrijfsnaam en standnummer.
-    De uitgebreide exposantenlijst inclusief bedrijfsbeschrijving en (optioneel) logovermelding.
-    Het lezingenprogramma met tijden, titels en sprekers.
-    Een beperkt aantal Actiecouponnen waarmee u de bezoeker vooraf en tijdens de beurs op een originele wijze kunt informeren over uw beursaanbieding.

Om uw beursdeelname te ondersteunen biedt de catalogus een aantal interessante communicatiemogelijkheden. Neem voor een advies op maat contact op met Michiel Noordzij. Hij zal u op basis van uw beursdoelstellingen en het beschikbare budget van een passend communicatievoorstel voorzien.

Straatbeeld special


Drie weken voor de beurs komt het septembernummer van Straatbeeld uit, al jaren hét oriëntatiemiddel voor bezoekers van de Dag van de Openbare Ruimte.

Inhoud met aandacht voor uw beursdeelname


In de Straatbeeld special vindt de lezer ondermeer:
-    Een beursplattegrond
-    Een beknopte exposantenlijst
-    Een scala aan product- of projectbeschrijvingen van exposanten. Inclusief een handige verwijzing naar het standnummer van de betreffende exposant.

Ook in Straatbeeld special zijn er talloze mogelijkheden voor de beursdeelnemer om zichzelf te presenteren aan de bezoekers. Ook hiervoor kunt u voor een passend advies contact opnemen met Michiel Noordzij, via michiel@acquiremedia.nl of 038-4606384.