Bijeenkomst platform (groen)Ontwerpers

woensdag 7 april 2010
timer 2 min
Bijeenkomst platform (groen)Ontwerpers De VHG Vakgroep Hoveniers organiseert in samenwerking met Brancheorganisatie voor Ontwerpers en Vormgevers (BRAVVO), op woensdag 21 april aanstaande, de eerste bijeenkomst van het platform Ontwerpers. 
Bijeenkomst platform (groen)Ontwerpers

 


Hoveniers, ontwerpers en architecten


Het platform werd in 2010 opgericht om kennisoverdracht en samenwerking tussen hoveniers, ontwerpers en architecten te stimuleren. Het thema van de 1e platformbijeenkomst is ‘De kracht van een goed ontwerp’.

Interactieve lezingen


Nico Wissing (visionair buitenruimte) en Michel Lafaille (tuinontwerper & inspirator) zullen in relatie tot dit thema allebei een interactieve lezing verzorgen. Naast informatie over de kansen voor het vak zullen beide professionals informatie verstrekken over de wijze waarop kansen in relatie tot het inrichten van de buitenruimte kunnen worden benut. Aansluitend zal onder leiding van een moderator de inhoud van beide lezingen worden bediscussieerd.


Netwerken


Om deelnemers de gelegenheid te bieden hun netwerk te vergroten vindt na afloop van de discussie een speeddate sessie plaats. In een blok van 45 minuten krijgen deelnemers de gelegenheid om, in 1 op 1 gesprekken van maximaal 6 minuten, elkaar beter te leren kennen. De platformbijeenkomst wordt uiteindelijk afgesloten met een vragenronde, een conclusie en het vaststellen van thema’s voor de vervolgbijeenkomsten van het platform Ontwerpers.


Programma


De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 21 april aanstaande tussen 16.30 uur en 17.00 uur op Landgoed de Horst. Het programma vangt aan om 17.15 uur en eindigt om uiterlijk 20.15 uur. Deelname is gratis. Meld u voor 13 april via het aanmeldformulier.