Boek Met een lampje de wereld redden: Wat LED je?

donderdag 8 oktober 2009
timer 2 min
Boek 'Met een lampje de wereld redden: Wat LED je?' In dit nieuwe boek neemt succesvol ondernemer Ruud Koornstra je mee in zijn zoektocht naar oplossingen voor een betere wereld. Met de LED-lamp als lichtend voorbeeld.
Boek Met een lampje de wereld redden: Wat LED je?

Boek Met een lampje de wereld redden: Wat LED je?

Boek 'Met een lampje de wereld redden: Wat LED je?'

In dit nieuwe boek neemt succesvol ondernemer Ruud Koornstra je mee in zijn zoektocht naar oplossingen voor een betere wereld. Met de LED-lamp als lichtend voorbeeld.

Duurzaam ondernemen is geld verdienen


Koornstra laat de lezer delen in zijn successen, zijn missers en bijzondere ontmoetingen met o.a. Bill Clinton, Tony Blair en Kofi Annan. Met een inspirerend en realistisch verhaal toont de ondernemer aan dat de oplossingen voor vele mondiale bedreigingen voor het oprapen liggen. En dat er met duurzaam ondernemen geld te verdienen valt. Daarbij is de LED-lamp voor Koornstra hét lichtend symbool voor hoe het anders kan.

Oogkleppen af, LED-lamp erin


Als we bereid zijn de oogkleppen af te doen en zelf verantwoordelijkheid durven te nemen, zo betoogt Koornstra, dan komt het veel sneller goed met de wereld dan we ooit hadden kunnen denken. 'Wat LED je?' is een oprechte oproep aan ieder individu om, binnen de begrenzingen van ieders persoonlijke mogelijkheden, mee te helpen de wereld van de ondergang te redden. De LED lamp is immers een bijdrage die iedereen kan leveren. Koornstra’s conclusie: duurzaam ondernemen biedt oneindig veel kansen, voor een betere wereld én voor ondernemers.

Groen ondernemen volgens Ruud Koornstra


Ruud Koornstra (42) verdiende zijn eerste grote geld als tv-producent; samen met jeugdvriend Friedwart Barfod produceerde hij programma’s als Lingo en Villa Felderhof. Toen het bedrijf in 2000 werd verkocht, was hij in één klap multimiljonair. Samen met een derde vriend, Frans Otten, begonnen de ondernemers Tendris, een ‘initiëringsmaatschappij’ voor duurzame producten en later begonnen zij een bedrijf in groene stroom. Het geld dat alle initiatieven opleverde investeerde Koornstra in andere duurzame projecten.

Productinformatie


‘Wat LED je?’ is een uitgave van uitgeverij Nieuw Amsterdam. Het boek is verkrijgbaar als paperback en telt 176 pagina's. Afmetingen:135x18x210 mm, ISBN10:9046806626, ISBN13:9789046806623

Terug naar het overzicht >>>