Duurzame bloembakken VelopA-Citystyle

maandag 16 augustus 2010
timer 2 min
Duurzame bloembakken VelopA-Citystyle VelopA-Citystyle introduceert in de Week van de Duurzaamheid twee nieuwe bloembakken die voldoen aan de criteria van duurzaam inkopen van de Rijksoverheid. ‘Zueco’ is volledig in FSC-hout uitgevoerd en ‘Brick’ is een strakke tijdloze bak van gewapend beton.
Duurzame bloembakken VelopA-Citystyle

Duurzame bloembakken VelopA-Citystyle

VelopA-Citystyle introduceert in de Week van de Duurzaamheid twee nieuwe bloembakken die voldoen aan de criteria van duurzaam inkopen van de Rijksoverheid. ‘Zueco’ is volledig in FSC hout uitgevoerd en ‘Brick’ is een strakke tijdloze bak van gewapend beton. Beide bloembakken zijn ontworpen voor binnen en buiten, garanderen een lange levensduur en zijn eenvoudig te plaatsen en verplaatsen.

Toepassing


Zueco en Brick zijn goed te combineren met straatmeubilair en fietsparkeersystemen van VelopA. De bakken zijn geschikt als verfraaiing van entrees, winkelcentra en pleinen en als natuurlijke afzetting van terreinen en wegen. Ze kunnen zonder speciale fundatie op iedere ondergrond staan.

Zueco


Zueco is uitsluitend leverbaar in onbehandeld FSC-hout, afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. De vorstbestendige bakken voldoen ook aan de criteria van duurzaam inkopen. De bloembak is leverbaar in negen uitvoeringen: vierkant en rechthoekig, in verschillende hoogtes en breedtes. In de bodem zit een voorziening voor waterafvoer, als ze buiten worden geplaatst.
 

Brick


Er zijn drie modellen in verschillende kleuren en afmetingen. De vormgeving van de Brick bloembakken sluit goed aan op het assortiment van de Max banken. Het meegevormde waterreservoir met overloopfunctie houdt de planten het gehele jaar in conditie. Het gewapend beton is gekleurd en voorzien van transparante coating met zijdeglans effect. Brick bevat hijslussen om eenvoudig te kunnen plaatsen en verplaatsen. De bloembak is berekend op alle weersomstandigheden en bestand tegen vandalisme.
 
 

Terug naar het overzicht >>>