Duurzame houten hondenbeleidspaal

donderdag 28 april 2011
timer 2 min
Duurzame houten hondenbeleidspaal Jaap de Vries Producties levert hondenbeleidspalen aan meer dan 230 gemeentes in Nederland, staatsbosbeheer, landschapsbeheer en recreatieparken. Ze zijn gemaakt van duurzaam kastanjehout en passen daarmee in een duurzaam honden(poep)beleid. 
Duurzame houten hondenbeleidspaal

Duurzame houten hondenbeleidspaal

Jaap de Vries Producties levert hondenbeleidspalen aan meer dan 230 gemeentes in Nederland, staatsbosbeheer, landschapsbeheer en recreatieparken. Ze zijn gemaakt van duurzaam kastanjehout en passen daarmee in een duurzaam honden(poep)beleid. 

Markeringsfunctie


De palen zijn speciaal ontwikkeld voor een vriendelijk en effectief hondenbeleid; hondenuitlaatroutes en losloopveldjes worden hierdoor landschappelijk gemarkeerd. Bij het aangeven van een kinderspeelplaats (plek) of voetbalveldjes geven deze aanduidingspalen juist duidelijk aan dat een hond daar niet is toegestaan.

Materiaal en uitvoering


Deze beleidspalen hebben standaard een lengte van 1,30 mtr en een doorsnee rond van 20 mm. De kastanjepalen met afgeschuinde kop en ovale borden staan op ca. 50 cm boven het maaiveld, wat horizonvervuiling voorkomt. De duurzaam houten hondenbeleidspalen zijn goedkoper in aanschaf dan de gebruikelijke flessenpalen met aluminium bord, hebben een langere levensduur en zijn hufterproof.

De opdruk of afbeelding


De borden worden hoofdzakelijk ontwikkeld en gemaakt met een positieve uitstraling naar de hondenbezitters toe. U kunt met de design-afdeling van Jaap de Vries Produkties zelf uw hondenbord samenstellen wat betreft tekst en kleur. Het toevoegen van een logo of gemeentewapen behoort tevens tot de mogelijkheden. De aanschafprijs is inclusief de opmaak van deze borden.


Voorbeelden gemeenten


Enkele grotere gemeenten die met succes gebruik maken van de hondenbeleidspalen zijn Haarlem, Alkmaar, Purmerend, Dordrecht, Zwijndrecht, Capelle aan de IJssel, Katwijk, Spijkenisse, Arnhem, Nijmegen, Utrecht, Almere, Leeuwarden, Groningen, Assen, Lelystad, Breda, Vught, Enschede en Almelo.

Terug naar het overzicht >>>