GaLaBau trekt 60.000 bezoekers

vrijdag 15 oktober 2010
timer 1 min
GaLaBau trekt meer dan 60.000 bezoekers GaLaBau, de internationale handelsbeurs voor openbare ruimte en groen, heeft vorige maand meer dan 60.000 bezoekers naar de NürnbergMesse getrokken. De internationale groensector verwacht dit jaar dan ook recordwinsten te behalen. 
GaLaBau trekt 60.000 bezoekers

 

Bereid tot investeringen


De GalaBau, die dit jaar werd gehouden op 15 tot en met 18 september trok in totaal 60.127 bezoekers. Als speciale onderdelen waren er een Playground en een golfcursus dag opgezet. De bezoekers van de beurs, veelal nationale en lokale overheden, bleken bereid de komende tijd flink te investeren in groen voor de openbare ruimte.

Goede cijfers


De groensector op de beurs zag in de grote bezoekersaantallen en concrete interesse in hun producten een weerspiegeling van de internationale markt en denkt dit jaar recordwinsten te zullen behalen. De 1076 exposanten, waarvan zeventien procent internationale bedrijven, presenteerden het complete aanbod van producten en diensten voor groenontwerp, -realisatie en -beheer. De hierboven genoemde cijfers werden gecontroleerd en geverifieerd door de Society for Voluntary Control of Fair and Exibition Statistics (FKM), in Berlijn.

Klik hier voor meer informatie over GaLabau