Hardcourt van Stedon

dinsdag 28 september 2010
timer 2 min
Stedon presenteert haar hardcourt van ST/DB drainbeton. De sportvloer is speciaal ontwikkeld om gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.
Hardcourt van Stedon



Effectief tegen hardnekkig afval


De jeugd beweegt en wil bewegen. Bij vele gemeenten wordt dan ook veel aandacht besteed aan jongerenactiviteiten waaronder het aanleggen van sportarena’s. Na de realisatie van een sportkooi blijkt vaak dat de jeugd zich goed bewust is van het milieu en wordt het afval veelal gedeponeerd in de aanwezige afvalbakken naast de sportvelden. Toch geldt dit niet voor heel klein, hardnekkig afval zoals kauwgum en sigarettenpeuken. Stedon heeft een sportvloer ontwikkeld die bestand is tegen deze vorm van vervuiling en gemaakt van ST/DB drainbeton.


Beheer en onderhoud


Bij normale reiniging en onderhoud liggen de sportvloeren van ST/DB drainbeton er altijd strak en schoon bij, hetgeen ertoe resulteert dat ook de omgeving strakker en schoner wordt gehouden (sneeuwbaleffect). Bij beschadigingen zijn de kosten voor reparatie bij de vloer ST/DB goed in de hand te houden omdat de beschadigingen in de meeste gevallen de toplaag betreft hetgeen eenvoudig is te herstellen. De vloeren zijn in diverse kleuren leverbaar.

Stedon levert sportvloeren van ST/DB drainbeton veelal in combinatie met sportkooien, maar legt de vloer indien gewenst ook apart aan.

Terug naar het overzicht >>>