HR Groep neemt VCP Streetcare over

dinsdag 20 september 2011
timer 1 min
VCP Streetcare in Zelhem (Gld) is overgenomen door HR Groep. Met deze strategische overname biedt HR Groep, een landelijke speler op het gebied van verkeersveiligheid, straatbeeld en bewegwijzering, nu ook een volledig pakket op het gebied van straatmeubilair.
HR Groep neemt VCP Streetcare over

 

VCP Streetcare is specialist op het gebied van (straat)meubilair. Met eigen productiemogelijkheden is het Zelhemse bedrijf in staat om specifieke ontwerpen van architecten, vormgevers en andere aanvragers te ontwikkelen, te produceren en te plaatsen. Naast maatwerk levert VCP Streetcare eigen meubilair en een breed assortiment meubilair van gerenommeerde buitenlandse merken.

Het bedrijf wordt overgenomen door HR Groep, een landelijke speler op het gebied van verkeersveiligheid, straatbeeld en bewegwijzering. HR Groep heeft onder meer vestigingen in Ede, Rijswijk, Veghel en Enschede. VCP blijft in de huidige vorm bestaan en opereren vanuit de bestaande locatie in Zelhem. Personeel en machinepark blijven gehandhaafd. VCP Streetcare breidt per direct uit met een afdeling waar stalen masten voor bewegwijzering en OV worden geproduceerd.