Inspraak plan openbare ruimte Ouder-Amstel

vrijdag 4 maart 2011
timer 1 min
De gemeente Ouder-Amstel wil dit jaar een plan over de openbare ruimte opstellen met betrekking tot wegen, groen, maar ook om straatmeubilair, zwerfvuil, bruggen en viaducten. Inwoners zijn uitgenodigd voor twee bewonersavonden om mee te discussiëren.
Inspraak plan openbare ruimte Ouder-Amstel


Inwoners denken mee


In het plan wil de gemeente een visie op de kwaliteit en wensen van de huidige openbare ruimte opstellen. Er wordt ook gekeken naar de samenhang met het beschikbare budget. Inwoners van Ouder-Amstel wonen, werken en wandelen in de gemeente, daarom mogen ze meedenken over de openbare ruimte. Wethouder Barbera Veltkamp geeft tijdens twee bewonersavonden onder andere toelichting op het kwaliteitsplan.


Interactieve avonden


De eerste bewonersavond is op maandag 7 maart in het Dorpshuis in Duivendrecht. De tweede avond is op dinsdag 8 maart in het gemeentehuis te Ouderkerk aan de Amstel. Op een interactieve en speelse manier wil de gemeente in discussie gaan met inwoners, over plekken die mensen aanspreken of die juist aangepakt moeten worden. De bewonersavonden duren op beide dagen van 19.00 uur tot 22.30 uur.