Kenniscentrum Begraafplaatsen op beurs

woensdag 9 maart 2011
timer 2 min
vloer Samen met Ada Wille Landschaps- en begraafplaatsarchitectuur vormt MEMODES tijdens de Dag van de Openbare Ruimte in stand 4.18 en 4.17 een Kenniscentrum Begraafplaatsen. Op de tweede beursdag kunt u om 11u00 in zaal 3 een lezing bijwonen over dit onderwerp.
Kenniscentrum Begraafplaatsen op beurs


Beheertechnieken begraafplaats


Het instandhouden van een begraafplaats is een complexe taak. Naast het dagelijkse beheer vereist het bestuur veelal ook een meerjarenplan voor het beheer van het terrein. Het vormt de kern van de jaarlijkse begroting en is voor de begraafplaats het plan om kwaliteit in stand te houden. Door de veranderende eisen aan een begraafplaats en de nieuwe inzichten van beheertechnieken is het wenselijk het beheerplan regelmatig te actualiseren. In toenemende mate is een kostendekkende exploitatie een randvoorwaarde voor het beheer van begraafplaatsen.

Kenniscentrum Begraafplaatsen op DOR België


Samen met Ada Wille Landschaps- en begraafplaatsarchitectuur vormt MEMODES tijdens de Dag van de Openbare Ruimte in stand 4.18 en 4.17 een Kenniscentrum Begraafplaatsen. In een cluster er omheen vindt u drie exposanten met ieder hun eigen specialisme op de begraafplaats. Kortom, een bron van informatie voor ontwerp, inrichting, aanleg, beheer van en service op de begraafplaats. Op de tweede beursdag kunt u om 11u00 in zaal 3 een lezing bijwonen over dit onderwerp.

Meldt u nu aan voor de lezing van Kenniscentrum Begraafplaatsen tijdens de Dag Openbare Ruimte in Mechelen.