Lezing Speels Speelplek Ontwerpen

woensdag 9 maart 2011
timer 2 min
op DOR België Tijdens de Dag van de Openbare Ruimte op 23 en 24 maart in Mechelen zal OBB de lezing 'Speels een speelplek ontwerpen' geven. Behalve de lezing zal de beurs voor OBB in het teken staan van het vinden van een speelruimtespecialist voor de Belgische markt. 
Lezing Speels Speelplek Ontwerpen


Lezingen tijdens DOR België


Tijdens de Dag van de Openbare Ruimte op 23 en 24 maart in Mechelen zal OBB de lezing 'Speels een speelplek ontwerpen' geven op woensdag om 11.00 uur in zaal 3. Per lezing kunt een plaats reserveren door u van te voren aan te melden, de toegang is gratis. Steunpunt Straten reikt op aanvraag vormingssattesten uit voor de bijgewoonde lezingen. De vormingsattesten kunnen enkel worden afgehaald bij de organisatiestand tijdens de Dag van de Openbare Ruimte. U kunt op het aanmeldformulier aanvinken of u een vormingsattest wilt ontvangen.

Bekijk hier het lezingprogramma
Klik hier indien u zich wilt aanmelden voor een lezing.

Gezocht: Speelruimtespecialist


Voor OBB staat de beurs dit jaar in het teken van het vinden van een enthousiaste adviseur speelruimte die in België een zelfstandige positie als speelruimtespecialist wil gaan vervullen. Op de website van OBB staat meer informatie over deze vacature.

Poster Geef kinderen de Ruimte


Behalve het geven van de lezing, deelt OBB de geheel vernieuwde posters “Geef kinderen de ruimte” uit, die tevens via de website kunnen worden besteld (klik hier).