Monitoring in eigen hand met Data Service

woensdag 1 juni 2011
timer 2 min
Greenpoint Advies lanceerde per 1 juni versie 13 van de Data Service, het online beheerprogramma voor de buitenruimte. Nieuw is het automatisch verzorgen van de monitoring, waarbij binnen het meetraster met één druk op de knop alle volgens de RAW-normen te schouwen meetlocaties worden bepaald.
Monitoring in eigen hand met Data Service

 

Toetsen van kwaliteit buitenruimte


Binnen het beheer wordt steeds vaker gebruik gemaakt van monitoring om de kwaliteit van de buitenruimte te toetsen. Verschillende aanbieders van beheerpakketten hebben de mogelijkheid om dat digitaal te doen, maar Greenpoint Advies gaat een stap verder. De gebruiker zelf kan termijnen en besteksposten invoeren en te inspecteren meetlocaties klaarzetten in de Data Service. In het vooraf vastgestelde meetraster wordt met één klik automatisch een voorstel gedaan voor de te schouwen meetlocaties. De keuze van de vakken moet bevestigd worden en de meetlocaties staan in de kaart.

Bundeling besteksposten


De resultaten van de monitoring worden in de Data Service weergegeven op goed‐ en afkeur, of op de RAW‐kwaliteitsniveaus. Wanneer de inschrijfstaat van het bestek is ingevoerd, is er met één klik een verrekenstaat, waarin op basis van de afkeur direct de korting zichtbaar is. Hierbij wordt zelfs rekening gehouden met een eventuele bundeling van de besteksposten.
 

Terug naar het overzicht >>>