Seminar: Mobile Media voor gemeenten

dinsdag 2 november 2010
timer 2 min
Op 30 november organiseert Gemoro Mobile Media het seminar Mobile Media voor Gemeenten. Behalve de mogelijkheden die onder meer apps, mobiele websites en bluetooth gemeenten te bieden hebben, worden ook de resultaten van een landelijk onderzoek gepresenteerd.
Seminar: Mobile Media voor gemeenten

Waarom erbij zijn?


Tijdens deze middag wordt u op de hoogte gebracht van alle mogelijkheden van Mobile Media voor gemeenten en van alle feiten en cijfers. Onder meer de mogelijkheden van apps voor onder andere iPhone en Android, mobiele websites, gebruik van mobiel internet in Nederland, bluetoothmarketing, SMS marketing en QR Codes worden besproken. Contact met de inwoners en toeristen van uw gemeente via Mobile Media: \"Geen boodschap uitsturen maar communicatie aangaan.\"


Landelijk onderzoek


Behalve de verschillende mogelijkheden van Mobile Media worden de resultaten van het landelijke onderzoek: Mobile Media voor gemeenten, gepresenteerd. Natuurlijk worden ook de succesfactoren, do’s en don’ts en de laatste trends behandeld. Het seminar wordt georganiseerd in het Koning Willem II stadion te Tilburg, en zal plaats vinden in de middag met aansluitend een borrel.


Doelgroep


Het seminar wordt speciaal georganiseerd voor gemeentelijke overheden, maar ook bedrijven en instanties die werken voor of met gemeenten, zoals:
   - medewerkers van de afdeling communicatie van alle Nederlandse gemeenten.
   - city marketeers en medewerkers stadspromotie.
   - medewerkers van alle VVV’s van Nederland.
   - medewerkers van reclame- en communicatiebureau’s met opdrachten van gemeenten.

De toegang tot het seminar bedraagt € 199,-. Wanneer een gemeente de enquête ingevuld heeft, krijgt zij € 100,- korting op de toegangsprijs. Er zijn nog beschikbare plaatsen.

Meldt u hier aan.