Straatbeeld en Urban Design 2010

dinsdag 30 maart 2010
timer 1 min
Urban Design 2010 Urban Design 2010 is dé ontmoetingsplaats voor alle professionals betrokken bij het inrichten en beheren van de openbare ruimte. Als multimediaal platform voor ontwerp, inrichting, en beheer van de openbare ruimte besteedt Straatbeeld volop aandacht aan de Urban Design.
Straatbeeld en Urban Design 2010

Van gemeentelijke visie en ontwerp tot productkeuze en beheer: van 13 tot en met 15 april kan de professional in de RAI in Amsterdam de nieuwste producten ervaren, marktontwikkelingen volgen, inspiratie opdoen, kennis vergaren, ervaringen uitwisselen en netwerken.

Straatbeeld en Urban Design


Als multimediaal platform voor ontwerp, inrichting, en beheer van de openbare ruimte besteedt Straatbeeld volop aandacht aan de Urban Design. In de aankomende editie van het magazine is een beursspecial opgenomen, inclusief plattegrond, productinnovaties, beursinformatie en een exposantenlijst. Op www.Straatbeeld.nl zal deze informatie digitaal beschikbaar zijn en middels de emailnieuwsbrief wordt u automatisch op de hoogte gehouden van het opvallendste beursnieuws.

Uiteraard is Straatbeeld ook zelf vertegenwoordigd op de beurs. U vindt ons op standno. 09.314.

Registreer u hier.