Tapijtje in de stad

dinsdag 23 februari 2010
timer 1 min
GroundLevel ontwikkelde in samenwerking met de Rotterdamse ontwerper Olivier Scheffer een duurzame totaaloplossing voor kleine plannen in de openbare ruimte.
Tapijtje in de stad

Mobiele platen


Het ‘Tapijtje in de stad’ is een duurzame, complete ziteenheid die te plaatsen is op pleinen of brede trottoirs. Het concept wordt in zijn geheel op mobiele platen van 200x200x16cm geleverd. Een dergelijk tapijtje bestaat uit kant en klare Esticon Designverharding waarin een motief wordt uitgewassen. Een tapijtje is altijd een veelvoud van 2 meter, waarbij moet worden gedacht aan 4x4, 4x6, 4x8 of 6x8 meter. Dit alles wordt dan geleverd inclusief straatmeubilair.

Standaardisatie


Deze combinatie van standaardisatie en hoogwaardig design resulteert in een basisontwerp dat op maat te maken is en tijd en kosten bespaart bij de uitvoering. Daarbij lopen alle bestellingen bij één leverancier en is alles bij de realisatie nauwkeurig op elkaar afgestemd. In de loop van 2009 zullen op de website van GroundLevel een aantal kant en klare ideeën getoond worden van de kleine duurzame tapijtjes.

Terug naar het overzicht >>>