Tweedaagse studiereis openbare verlichting in Frankrijk

zondag 7 maart 2010
timer 1 min
Studiereis openbare verlichting in Frankrijk Op 26 en 27 mei 2010 organiseert LichtNed een tweedaagse studiereis naar Frankrijk om ‘openbare verlichtingsdeskundigen een beeld te geven over de (on)waarheden van openbare verlichting’.
Tweedaagse studiereis openbare verlichting in Frankrijk

Studiereis openbare verlichting in Frankrijk

Op 26 en 27 mei 2010 organiseert LichtNed een tweedaagse studiereis naar Frankrijk om ‘openbare verlichtingsdeskundigen een beeld te geven over de (on)waarheden van openbare verlichting’.

Rondleidingen, lezingen en discussie


Aan de hand van een avondrondleiding door het historische Nancy, een bezoek aan de GHM-fabriek, diverse lezingen en de discussiemomenten gedurende het programma is er volop ruimte om met vakgenoten bij te praten en kennis uit te wisselen. Naast een aantal deskundige sprekers op het gebied van lichtontwerp, LED’s en dergelijke valt vooral de naam van Midas Dekkers op die zijn visie zal geven op ‘de invloed van openbare verlichting op mens en dier’.

Deelnemen


Meer informatie kunt u vinden op de brochure in de februari-editie van Straatbeeld Magazine of via www.lichtned.nl. U kunt ook hier de brochure downloaden of vraag direct het aanmeldingsformulier op. Aanmelden kan tot en met 10 maart.