Winnaar Airforce Straatpomp bekend

vrijdag 9 april 2010
timer 2 min
De winnaar van de Straatbeeld loterij is bekend. Uit bijna honderd nieuwe abonnees van de Straatbeeld emailnieuwsbrief werd een winnaar getrokken die er met de de Airforce Fietspomp voor de openbare ruimte vandoor ging.
Winnaar Airforce Straatpomp bekend



Winnares


Begin maart schreef Straatbeeld een loterij uit waarbij de Airforce Straatpomp van Delta Products verloot zou worden onder die geïnteresseerden die zich nieuw aanmeldden voor de Straatbeeld nieuwsbrief. Mevrouw Pauwels, stafmedewerkster bij Directie Kinderopvang, Jeugd, Onderwijs en Sport van de Belgische stad Oostende is als gelukkige winnares uit de bus gekomen. Tijdens de Dag van de Openbare Ruimte in Mechelen op de stand van Acquire Publishing en Straatbeeld, meldde zij zich aan voor de nieuwsbriefactie. Straatbeeld feliciteert mevrouw Pauwels en Oostende van harte en hoopt dat de Airforce een goede bestemming krijgt.


Airforce straatpomp


De Airforce straatpomp heeft met een buisdiameter van 90 mm zeer veel capaciteit. Dit betekent dat in een paar slagen een lege band hard en vol is. De speciale nippel aan het uiteinde van de RVS slang biedt de mogelijkheid om deze aan te sluiten op elk type ventiel, ook die van scooters, mountainbikes en racefietsen. Bekijk hier de Airforce van Delta.