Speelplan

Altijd in beweging!

Speelplan is een onafhankelijk ontwerp-, inspectie- en adviesbureau gespecialiseerd in spelen, sporten en bewegen voor jong en oud. Daarnaast geeft Speelplan cursussen op het gebied van beleid, beheer, veiligheid en inspectie. Binnen Speelplan houden wij ons al 30 jaar bezig met het veiliger, beter en interessanter maken van de speel- en beweegomgeving. Tevens werkt Speelplan nauw samen met zusterbedrijf DataControl (DCTT) met betrekking tot het Aantoonbaar BeheerSysteem ABS, HIC-metingen, Probes en cursussen.

Ruim 30 jaar ervaring

Speelplan is ruim 30 jaar geleden door Arie Bezemer opgericht als ontwerpbureau van speeltuinen. Het spelen kwam bij steeds meer gemeentes in beeld en er was vraag naar deskundigheid. In 1997 werd het Besluit Veiligheid Attractie en Speeltoestellen (BVAS, nu beter bekend als Het WAS) aangenomen en golden er in Nederland strengere veiligheidsregels. Ook werd het verplicht om regelmatig inspecties uit te voeren en aantoonbaar onderhoud te plegen. In die tijd is Speelplan ook begonnen met het inspecteren van speeltoestellen en later ook in het opleiden van inspecteurs.

De afgelopen 20 jaar is er veel verandert in onze branche en Speelplan heeft hier steeds op ingespeeld door het aanbod van diensten en producten aan te passen op de vraag. Inmiddels houdt Speelplan zich bezig met bijna alle facetten van het spelen (en bewegen) en blijven wij uiteraard de ontwikkelingen op de voet volgen.

Bezoekadres

Transistorstraat 53-b Almere, Nederland.

Contactgegevens

T. 036 - 523 61 27
E. info@speelplan.nl
speelplan

Artikelen, evenementen & downloads van Speelplan