Artikel

Veilige airtrampolines zorgen voor speelplezier voor jong en oud

Ramegon Airtrampolines zorgt met haar springkussens al 21 jaar voor speelplezier voor jong en oud.

“Onze geschiedenis gaat al ver terug, want als familiebedrijf zijn wij sinds 1999 dé aanbieder van airtrampolines in Nederland”, vertelt Anita Versteeg, het aanspreekpunt bij Ramegon Airtrampolines. “Niet alleen waren wij de eerste in Nederland die airtrampolines aanboden, wij hebben tevens de naam ‘Airtrampoline’ bedacht en geïntroduceerd. De meeste mensen zullen onze airtrampolines kennen, ze liggen namelijk door heel Nederland. Onder andere Landal Green Parks en Droomparken maken gebruik van onze airtrampolines. Daarnaast maken campings, speeltuinen en openluchtzwembaden gebruik van onze producten.”

Officieel gekeurd

Ramegon Airtrampolines zijn gecertificeerd door het Keurmerkinstituut en zijn TUV gekeurd. Het bedrijf geeft levenslange garantie op de lasnaden. Versteeg: “Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit en veiligheid van onze airtrampolines. Met Ramegon Airtrampolines ben je dan ook verzekerd van kwaliteit en veiligheid.” Het canvasdoek dat wordt gebruikt voor de productie van de airtrampoline is per kleur getest om te voldoen aan onze hoge eisen.

Persoonlijk

Het persoonlijk contact met klanten staat hoog in het vaandel bij het bedrijf. Versteeg: "Dit resulteert al jarenlang in veel vaste klanten. Wij weten als specialist exact waar de aandachtspunten liggen en nemen jou als klant hier graag in mee”, aldus Versteeg. De airtrampolines zijn van hoge kwaliteit en gaan zes tot zeven jaar mee voordat zij aan vervanging toe zijn. “Wij bieden altijd een goede service aan onze klanten. Onze service geldt vanzelfsprekend ook in het hoogseizoen, zodat de airtrampolines maximaal gebruikt kunnen worden. Onze service bestaat niet alleen uit reparaties, maar ook verplaatsing van een airtrampoline door een nieuwe indeling en vernieuwen of aanpassen van een bestaande maatvoering behoort tot onze dienstverlening”, aldus Versteeg.

Ramegon Airtrampolines 
Ophemert 
0344-652628 
www.airtrampoline.nl 

Dit artikel is verschenen in Straatbeeld 03/2020. Lees meer van Straatbeeld in onze digitale bibliotheek. 

Deel dit artikel