Bedrijfsnieuws

De specialisten voor betrouwbare gegevens over úw bomen!

De Boominspecteurs, een nieuwe naam voor vele jaren kennis van en ervaring met inventarisaties en inspecties bij bomen. Duizenden bomen in het stedelijk gebied of één monumentale boom op een landgoed? Voor De Boominspecteurs zijn aantallen en locatie niet belangrijk. U kunt altijd rekenen op een betrouwbare inventarisatie en inspectie van onze deskundige, onafhankelijk en flexibele specialisten.

Deskundig

De theorie in de praktijk brengen, dat maakt De Boominspecteurs uniek. Alle boominspecteurs zijn in het bezit van het branche erkende persoonscertificaat Boomveiligheidscontroleur. Met een uitgebreide training, bij een intern opleidingscentrum, wordt de theorie in praktijk gebracht. Heel belangrijk want een deskundige boominspecteur word je niet vanuit een boekje! 


Onafhankelijk

De focus ligt op inventarisatie en inspectie. Uitvoerende werkzaamheden, zoals snoeien en vellen, verrichten De Boominspecteurs niet. Zo zijn De Boominspecteurs volledig onafhankelijk. 


Flexibel

Verschillende softwaresystemen, landelijke inspectierichtlijnen en registratiemethodieken, De Boominspecteurs kennen ze allemaal. Flexibiliteit gegarandeerd!

 

Het team van De Boominspecteurs bestaat uit een combinatie van ervaren, voormalige boomverzorgers en jong, aanstormend talent. Met deze deskundigheid èn passie voor bomen waarborgen De Boominspecteurs vlotte doorlooptijden en korte communicatielijnen. Als onderdeel van BSN Inspectie & Advies B.V. heeft u via De Boominspecteurs bovendien snel en gemakkelijk toegang tot European Tree Technicians voor boomtechnisch onderzoek en advies.

 

Bent u op zoek naar betrouwbare gegevens over uw bomen? De Boominspecteurs! Accountmanager Iris van der Arend helpt u graag verder: telefoonnummer 06 57 97 22 03 of mail iris@boominspecteurs.nl.

Deel dit artikel