Vakbeurs Openbare Ruimte, Focus Op: Boom & Bonheur

vrijdag 22 september 2023
Boom & Bonheur is ontstaan uit het traditionele familiebedrijf Lappen Baumschule dat is opgericht in 1894 en behoort tot de top 5 boomkwekerijen in Europa.  In de grensregio Venlo-Nettetal wordt met 140 medewerkers op een oppervlakte van 550 hectare een omvangrijk sortiment gekweekt van laanbomen, grote solitairheesters, meerstammige planten, coniferen en vormbomen. We staan bekend om onze uitmuntende kwaliteit, uniforme partijen en onze riante voorraad in bomen en planten in uitzonderlijke maten.  

Onze producten vinden hun weg via vele kanalen, zoals tuin- en landschapsarchitecten, hoveniers, groot-groenvoorzieners, overheden en direct naar de eindgebruiker. Al onze producten zijn gekweekt volgens de FLL normen en voldoen daarmee aan de strengste producteisen in Europa.   

Door de grote spreiding van projecten over heel Europa, Noord-Afrika en Azië hebben we veel ervaring met de toepasbaarheid van het sortiment in de verschillende fysiologische en klimatologische omstandigheden. Verder zijn wij goed op de hoogte van de ecosysteemdiensten die het sortiment te bieden heeft.   

Wij zien u graag op de vakbeurs openbare ruimte in Utrecht stand 3.6.50.  

www.boombonheur.com