Nieuws

Bundel kindvriendelijke initiatieven

Inspiratiebundel kind- en gezinsvriendelijke initiatieven Ter gelegenheid van de verkiezing ‘Kind- en gezinsvriendelijke initiatieven’ is een uniek naslagwerk verschenen met een compleet overzicht van alle in 2010 ingediende initiatieven, een uitwerking van het thema kind- en gezinsvriendelijk beleid en een wegwijzer naar bronnen voor verdere informatie.

Bundel kindvriendelijke initiatieven

 

Uitgebreide beschrijving


Van alle genomineerde projecten wordt een uitgebreide beschrijving opgenomen, inclusief het oordeel van de jury en een samenvatting van de belangrijkste kenmerken. Zo wordt u als lezer op een prettige wijze door het boek geleid en fungeert het met recht als inspiratiebundel voor iedereen die met jeugd- en speelbeleid te maken heeft. De bundel is voorzien van een cd-rom waarop naast de informatie uit de bundel ook interessant aanvullend materiaal is opgenomen.

Bestellen


U kunt de Inspiratiebundel, waarvan de verkoopprijs € 29,95 (ex 6% btw) bedraagt, bestellen bij Acquire Publishing bv. U krijgt het boek (+ CD) dan binnen enkele dagen na verschijning toegezonden.

Bestel nu uw inspiratiebundel! <<

Terug naar overzicht nieuws >>>

 

Deel dit artikel