Nieuws

De Jalousie: aluminium lichtmast met smart-functionaliteiten

Valmont heeft een nieuw aluminium lichtmast ontwikkeld. De Jalousie is een lichtmast met allerlei smart-functionaliteiten. Het nieuwe product, ontwikkeld voor multifunctionaliteit, combineert sfeer met benodigde alledaagse functies.

De masten kunnen uitgevoerd worden met functionele verlichting, dynamische lichtpersonalisatie, camerabewaking, geluidssysteem en straatmeubilair. Details en decoraties zijn overdag zichtbaar en 's nachts geaccentueerd door zorgvuldig ontworpen verlichting, wat bijdraagt aan een sfeervolle omgeving.

Op maat gemaakt

Deze aluminium masten met grafische lijnen en gepersonaliseerde uitsparingen die verschillende geïntegreerde modules kunnen herbergen, worden afgestemd op de behoefte van de gebruiker. De Jalousie is een sculptuurmast die esthetisch kan worden aangepast aan de ethiek van ieder project en bijbehorende omgeving. Het basisdeel van deze mast is inwendig voorzien van RGB-verlichting en zorgt zowel overdag als 's nachts voor een krachtig statement. De geperforeerde lasergesneden basissectie, welke op klantwens kan worden voorzien van patronen en logo’s, maakt ieder project uniek. Het bovenste deel van de mast kan modulair samengesteld worden, bijvoorbeeld door te kiezen voor een geëxtrudeerde profiel ten behoeve van het uitrichten van armaturen. Maar ook camerabewaking integreren in de lichtmast is een optie.Vanwege de vele mogelijkheden tot personaliseren, waarmee u een uniek karakter kunt realiseren met het Jalousie-assortiment, wordt gedetailleerde informatie over afmetingen en capaciteit per project met u besproken. Neemt u daarvoor contact op met Valmont Nederland BV.

Valmont Nederland B.V.
Maarheeze
0495 599 959
www.valmont.nl

Deel dit artikel