Project

Fantasy straatmeubilair op schoolplein

Falco plaatste acht Fantasy buitenbanken op het schoolplein van de school Rijnlands Lyceum in Oegstgeest. Het straatmeubilair is in een creatieve opstelling neergezet, zodat het in overeenstemming is met de ondergrond. De tegels worden spelenderwijs afgewisseld met de banken op het schoolplein.

Fantasy straatmeubilair op schoolplein

{igallery 104}

Fantasy straatmeubilair op schoolplein

Falco plaatste acht Fantasy buitenbanken op het schoolplein van de school Rijnlands Lyceum in Oegstgeest. Het straatmeubilair is in een creatieve opstelling neergezet, zodat het in overeenstemming is met de ondergrond. De tegels worden spelenderwijs afgewisseld met de geplaatste banken op het schoolplein.

Vandalismebestendig


De Fantasy bank is solide en vandalismebestendig. Door de betonnen zijsteunen met staal, eventueel gepoedercoat, is het een goede buitenbank voor het schoolplein. Straatmeubilair voor schoolpleinen vraagt om stevig materiaal, omdat er op schoolpleinen anders gebruik van wordt gemaakt. Er is bijvoorbeeld meer kans op graffiti, bekladding en vandalisme en tijdens schooldagen wordt het meubilair veelvuldig gebruikt. De staaldelen worden bij elke uitvoering op een speciale wijze gemonteerd tussen de twee betonnen zijsteunen. Deze lopen van beneden naar boven smal weg en hebben afgeronde randen.
 

Terug naar overzicht projecten >>>

 

Deel dit artikel

Gerelateerd