Artikel

Trampoline op lucht in vele variaties

De Airtrampoline is een speeltoestel dat werkt op lucht. Rondom wordt een sleuf gegraven waar de verankering in wordt aangebracht. De verankering wordt aan het canvasdoek gemonteerd. De grond gaat terug in de sleuf. Hierdoor is er voldoende ballast om de Airtrampoline op zijn plaats te houden en wordt deze rondom luchtdicht afgesloten.

Via een (ingegraven) luchtslang wordt door een blower lucht onder de Airtrampoline geblazen. De blower houdt de Airtrampoline op druk en wordt ondergebracht in een kastje van PE materiaal. Hierdoor is deze veilig afgeschermd voor kinderen.

Eenvoud 

De eenvoud van de Airtrampoline is de goede toegankelijkheid door zijn typische opbollende vorm. Kinderen kunnen vanaf de grond zo de Airtrampoline oplopen. Ook de kleuren zijn een duidelijke eigenschap.De toepassing van de Airtrampoline is groot. Voor de hand liggend zijn campings, recreatieparken maar ook bedrijven zoals restaurants en dierentuinen zijn er uitstekende locaties voor. Nagenoeg overal waar kinderen de doelgroep zijn, is een Airtrampoline op zijn plaats. Wie het toestel wil plaatsen moet er wel rekening mee houden dat rondom een vrije ruimte van twee meter nodig is vanwege de veiligheid.

Variaties 

De Airtrampoline is in vele variaties leverbaar. Rechthoekig, rond, ovaal en zelfs zeskantig is mogelijk. Om de kwaliteit van het canvasdoek te garanderen, worden ze geleverd in zes standaardkleuren, maar andere kleuren zijn ook mogelijk. In 2018 heeft herkeuring plaatsgevonden: het toestel voldoet aan de norm van 2017: NEN-EN1176:2017. De fabriek in Denemarken maakt de Airtrampolines exclusief met dit kwalitatief hoogwaardige canvas, speciaal behandeld met UV resistente coating voor een langere levensduur.

Op maat 

Door jarenlange ervaring is producent Ramegon in staat goed aan te geven welke aandachtspunten belangrijk en interessant zijn voor iedere individuele klant. Bij nieuwe klanten kan persoonlijk worden besproken welke Airtrampoline het meest geschikt is.  


De klant kan rekenen op een goede service. Is er een blower stuk, dan wordt de volgende dag een nieuwe afgeleverd. Reparaties gebeuren binnen 48 uur. Een doek wordt in het seizoen zo snel mogelijk vervangen. In de tussentijd wordt dan een reparatie uitgevoerd, zodat de Airtrampoline in gebruik kan blijven. 


Dit artikel is verschenen in Straatbeeld 03/2019. Lees meer van Straatbeeld in onze bibliotheek

 

Deel dit artikel