Artikel

Duinrell kiest voor ergonomische zitbank

Voor het vakantie- en attractiepark Duinrell heeft Erdi de nieuwe zitbanken mogen leveren. De afgelopen weken zijn de oude banken vervangen voor nieuwe Canapé Retro zitbanken.

De woordvoerster van het park over de keuze voor deze banken: “Wij gaan voor 100 procent kwaliteit. Dat zit hem niet alleen in grote zaken, zoals een nieuwe glijbaan of een nieuwe luxe verblijfsaccommodatie. Ook dit soort dingen zijn heel belangrijk voor de gastbeleving en de uitstraling van het park.”

Geschikt voor iedereen

De Canapé Retro onderscheidt zich door haar ergonomische vormgeving. Iedereen kanop deze bank genieten van het juiste zitcomfort. Alle houten delen zijn van 100 procent FSC Cumaru en de doordachte constructie van de Retro bestaat uit een blinde montage waarvan de achterzijde is afgesloten. De fundatie van de bank bevindt uit het zicht en onder het maaiveld.

Tal van mogelijkheden 

Verder vormtde Canapé Retro als standaardmodel de basis voor de vele varianten die 

Erdi van deze Canapévorm heeft ontwikkeld. Hierbij kan men denken aan de dubbelzijdige uitvoering, de uitvoering zonder rugleuning, het lounge modelof de boombank. 


Dit artikel is verschenen in Straatbeeld 04/2019. Lees meer van Straatbeeld in onze bibliotheek

Deel dit artikel