Artikel

Easy zitbanken voor Assumerhof Heemskerk

In Heemskerk is een nieuwbouwplan gerealiseerd genaamd Assumerhof. Voor het gebied leverde Erdi de zitbanken van model Easy.

Op een perceel aan de buitenkant van Heemskerk, omringd door water, is een indrukwekkend nieuwbouwplan gerealiseerd. Met zichtlijnen naar een kasteel en omringd door groene velden en sportfaciliteiten is een ensemble van villa’s, half vrijstaande woningen en appartementengebouwen gerealiseerd.

Erdi mocht voor dit project de zitbanken van model Easy leveren. De kracht van de bank is de eenvoud. De Easy zitbank weet dit met zijn ingetogen vormgeving en strakke verschijning uitstekend te benadrukken. Het ontwerp straalt rust uit en is toepasbaar in elke ruimte.

Diverse uitvoeringen mogelijk

De basis van de Easy bestaat uit een rechte zitbank met rugleuning. Het duurzaam geselecteerde FSC®-gecertificeerd hardhout maakt de bank krachtig en in hoge mate bestendig tegen vandalisme. Alle houten delen zijn blind gemonteerd middels RVS bevestigingsmiddelen, rondom geschaafd en de hoeken afgerond. De steunen zijn thermisch verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461 en tweelaags gepoedercoat in Sablé Gris 900. De Easy is geschikt voor montage op en onder maaiveld.

De Easy zitbank vormt als standaardmodel de basis voor de diverse bij elkaar passende meubelvarianten. Hij is onder andere leverbaar als boombank, picknickset, poef en zitbank zonder rugleuning. 

Dit artikel is verschenen in Straatbeeld 5, thema Projecten & Producten. Download hier gratis het magazine.


Erdi 
Zaandam
075 - 617 33 57 
www.erdi.nl

Deel dit artikel