Bedrijfsnieuws

Digitaal inmeten maakt openbare ruimte effectiever en toekomstgerichter

MarXact maakt centimeter nauwkeurig digitaal inmeten makkelijk en betaalbaar voor elke grondwerker die een smartphone kan bedienen.

Sinds de oprichting in 2017 stelt het bedrijf veldwerkers in staat hun eigen projecten in te meten laten deze automatisch synchroniseren met hun GIS-tools. Gemakkelijke, intuïtieve software en hardware voor een interessante prijs. Made in Holland, maar wereldwijd gebruikt. 

Accountmanager Jürgen Everts: “We hebben een universele ontvanger en onze eigen software gemaakt, gewoon om een ​​individueel bedrijf te kunnen ondersteunen zoals ze willen en nodig hebben. Je kunt onze oplossing(en) integreren met producten van een ander bedrijf, zodat je zelf kiest hoe je werkt. Wij bieden hiervoor de benodigde ondersteuning. Wij geloven dat dit de weg is die we allemaal moeten inslaan en hoe samenwerkingsgericht organisaties in deze branche zouden moeten zijn. En mocht je alleen met onze producten aan de slag willen, kan dat ook met ons UNI-Complete pakket, wat je van meetpunt tot tekening ontzorgt.”

Jürgen en collega Mustafa Cakiroglu vertellen je graag hoe digitaal inmeten werken in de openbare ruimte gemakkelijker, effectiever en toekomstgerichter maakt. Bezoek voor meer informatie de website.

MarXact
www.marxact.com

Deel dit artikel