Bedrijfsnieuws

Creëren van oplossingen die de natuur centraal stellen

TreeBuilders specialiseert zich in de best mogelijke groeiomstandigheden voor stedelijke bomen door nauw samen te werken met lokale autoriteiten, aannemers en landschapsarchitecten over de hele wereld.

Een deel van de uitdagingen voor steden is het creëren van oplossingen die de natuur centraal stellen. Op natuur gebaseerde oplossingen kunnen de effecten van klimaatverandering beperken. Op deze manier zullen ecologische doelen worden bereikt en wordt tegelijkertijd een veel duurzamere toekomst gecreëerd met een positieve impact op de gezondheid van de burgers. TreeBuilders biedt verschillende duurzame stedelijke boomplantsystemen aan, waaronder het TreeParker systeem, een modulair structureel boombunker systeem inclusief regenwaterbeheer. TreeParker zal ook op de beurs gepresenteerd worden.

Het TreeParker-systeem biedt grote hoeveelheden niet-gecomprimeerde hoogwaardige grond en maximaliseert de bruikbare ruimte onder de grond. Er is ruimte voor ongehinderde wortelgroei en tegelijkertijd ondersteuning van verkeersbelastingen. Het is ideaal voor nieuwe bomen in stedelijk gebied. De belangrijkste functies zijn onder meer het weerstaan ​​van zware verkeersbelastingen, terwijl bestrating intact blijft en een ongehinderde wortelgroei wordt geboden. Daarnaast bevordert ons TreeParker-systeem  het beheer van het hemelwater binnen het systeem.

Treebuilders
www.treebuilders.eu

 

Deel dit artikel