Nieuws

Straatstaal schenkt bomen bij straatmeubilair

Straatstaal is een actie begonnen waarbij de producent en leverancier van straatmeubilair bomen schenkt bij de aanschaf van één of meer meubelen. In 2013 ontvangt u al vanaf een orderwaarde van  € 500,-  uw eerste boom. 

Straatstaal schenkt bomen bij straatmeubilair

 

Introductie actie


In 2013 ontvangt u al vanaf een orderwaarde van € 500,=  uw eerste boom. Daarna geldt deze actie voor orders boven de €1000,-.  Met de actie wil Straatstaal het duurzame karakter van het bedrijf en haar meubels benadrukken.

Uw eigen bos


Afhankelijk van de prijs van het meubel krijgt u een hele, kwart, half, of driekwart boom cadeau, en verzamelt op die manier uw eigen bos. Na optellen rondt Straatstaal halve en driekwart bomen naar boven af. Heeft u geen plaats voor bomen? Dan kunt u de bomen natuurlijk schenken aan iemand die u graag wat cadeau geeft, aan een school, instelling of organisatie. En anders biedt het bedrijf u een  aantrekkelijk alternatief.

Straatstaal op Dag Openbare Ruimte Houten 2013 


De productlijnen van Straatstaal bevatten onder meer banken, afvalbakken, fietsrekken, rookplekken, hangplekken en boombeschermers. Het bedrijf is een onderdeel van Van Rijsoort Buigwerk, een bedrijf dat al sinds 1903 actief is in vele vormen van metaalbewerking. Behalve haar eigen buitenmeubelen zal Straatstaal op de Dag Openbare Ruimte 2013 in Houten ook producten van Erlau tonen die zij sinds kort leveren. Dit assortiment bestaat onder andere uit zitbanken, zitsystemen, afvalbakken, fietsparkeersystemen en afzetpalen.

U vindt Straatstaal op de Dag Openbare Ruimte, 9 en 10 oktober in de Expo in Houten.

Terug naar overzicht nieuws >>>

 

Deel dit artikel