Nieuws

Proludic neemt eigen dealerschap op zich

Proludic neemt per 1 oktober het exclusieve Proludic dealerschap voor het noorden des land over Van Ee Speeltoestellen B.V. Het bedrijf wordt hiermee het enige aanspreekpunt voor Proludic Speel- en Sporttoestellen. Het team van het bedrijf zal worden uitgebreid met extra adviseurs in Noord-Nederland.

Proludic neemt eigen dealerschap op zich

 

Exclusief dealerschap


Proludic is sinds 13 jaar actief importeur van speeltoestellen. Als organisatie heeft zij altijd rechtstreeks het zuidelijke deel van Nederland bedient. Van Ee Speeltoestellen B.V. beschikt over het exclusieve Proludic dealerschap voor het Noorden des land. Per 1 oktober 2011 zal Proludic dit dealerschap overnemen. Het bedrijf wordt daarmee het enige aanspreekpunt voor Proludic Speel- en Sporttoestellen. Per genoemde datum zal het team worden uitgebreid met extra adviseurs in Noord Nederland.

Peter van Lanen, die samen met Emiel Hermens de directie vormt: “Hierdoor kunnen wij onze afnemers maximaal van dienst zijn. Eén aanspreekpunt betekent optimalisatie; kortere lijnen, relatie intensivering, snellere leveringen.”

Terug naar overzicht nieuws >>>

 

Deel dit artikel