Nieuws

Nieuw initiatief verduurzaming OVL

‘LEDlicht Nederland’ en ‘Duurzaam Zeeuws Licht’ (DZL) hebben donderdag 29 juni een overeenkomst getekend in Middelburg. Met het tekenen van deze overeenkomst wordt Duurzaam Zeeuws Licht exclusief distributeur van de LEDserts van LEDlicht Nederland.

Nieuw initiatief verduurzaming OVL

LED vervangt originele lichtbron


‘LEDlicht Nederland’ heeft bijzondere LED-modules ontwikkeld ter vervanging van de bestaande PLL- lichtbronnen. Deze lichtbronnen komen heel veel in zogenaamde ‘kegel armaturen’ (kegelvormige lichtbehuizingen) van diverse fabricaten voor. Het vervangen is binnen twee minuten te realiseren en het verschil qua lichtbeeld met de originele lichtbron is niet waarneembaar. De LED-modules zijn leverbaar met een breed scala aan montageplaten, waardoor ze voor nagenoeg alle typen en soorten kegel armaturen geschikt zijn.
 

Voordelen LED-modules


Voor gemeentes en andere beheerders van openbare ruimte kent het toepassen van de LED-modules vele voordelen: ca. 50 procent besparing op energie en  daarmee besparing op CO2-uitstoot, lagere onderhoudskosten, hergebruik van bestaande armaturen  en minder onderhoudskosten. De productie van de LED-modules vindt plaats in Nederland, waarbij zoveel mogelijk “sociaal zwakkeren” worden ingezet. Dit past uitstekend in de strategie van Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, welke beide partijen hoog in het vaandel dragen.
 
 Kijk voor meer informatie op www.duurzaamzeeuwslicht.nl en www.ledlichtnederland.nl
  

 

 

Deel dit artikel