Nieuws

Stichting Groenkeur en Vakbeurs Openbare Ruimte gaan samenwerken

Stichting Groenkeur en Vakbeurs Openbare Ruimte zijn een nieuwe samenwerking aangegaan voor vakbeurs Openbare Ruimte 2019. In een kleurrijke omgeving en de frisse buitenlucht, bespraken beide partijen deze week alle ins en outs van dit partnerschap.

Stichting Groenkeur werkt als partner weer mee aan Vakbeurs Openbare Ruimte op 2 en 3 oktober 2019. Dick Oosthoek (directeur Stichting Groenkeur) en Amaya Alvarez (Projectmanager Vakbeurs Openbare Ruimte) kijken ernaar uit om krachten te bundelen en de vakbeurs dit jaar op groengebied nóg een stapje te verbeteren.

Bezoekers kunnen dit jaar op de beursvloer weer een interessante route volgen: de Groenspiratietour. Deze route leidt langs exposanten die in een korte pitch vertellen over ontwikkelingen uit het groene vakgebied. Op deze manier vergaar je in 1 uur veel kennis over groene innovaties én heb je informatie gehoord die je normaliter bij een standbezoek niet meteen bespreekt. De tours worden tweemaal per dag gehouden en beginnen bij de Kiosk op de beursvloer. Als je deelneemt krijg je een koptelefoon, zodat je ervan verzekerd bent niets te missen van de pitches.

Over Stichting Groenkeur

Groenkeur wil met het partnership de groene ruimte een duurzame kwaliteitsimpuls geven. Ze ondersteunt deelnemers en opdrachtgevers al meer dan 15 jaar in het nastreven van kwaliteit bij de aanleg en het beheer van de groene ruimte. Of het nu gaat om maaien, snoeien, bomen, groene daken en gevels, sportvelden of schoolpleinen; opdrachtgevers kunnen voor het hele spectrum terecht bij gecertificeerde ‘Groenkeur-ondernemers’.

Over Vakbeurs Openbare Ruimte

Vakbeurs Openbare Ruimte is een perfect platform voor professionals die zich bezighouden met ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte. Naast groen zijn er nog zeven facetten die aan bod komen tijdens het evenement: Sport Spel & Recreatie, Licht, Straatmeubilair, Bestrating, Ondergronds, Landschapsarchitectuur & Ontwerp en Advies & Beheer. De vakbeurs wordt gehouden op 2 en 3 oktober 2019. 

Deel dit artikel