Nieuws

Wittekamp ontvangt IGOV-speldje

Tijdens het Openbare Verlichting Congres Ruimte en Licht, afgelopen donderdag 15 november, ontving Thomas Wittekamp uit handen van Arthur Klink het welbekende IGOV-speldje. Vanuit zijn visie op duurzame openbare verlichting heeft Wittekamp al veel vernieuwingen in de gemeente Huizen in gang gezet.

Wittekamp is nog relatief nieuw in het OVL-vakgebied en werkt daarin als beheerder OVL bij de gemeente Huizen. Hij heeft de materie zich relatief snel eigen gemaakt. Naast zijn inzet voor kwalitatief goede openbare verlichting is duurzaamheid een van zijn belangrijkste speerpunten. Daarbij heeft hij, in samenwerking met EZ PianOo, actief deelgenomen aan de werkgroep van Rijkswaterstaat voor het herzien van de Duurzaam Inkoop Criteria OVL.

Vanuit zijn visie op duurzame openbare verlichting heeft Wittekamp al veel vernieuwingen in gemeente Huizen in gang gezet. Naast zijn passie voor duurzaamheid is hij ook niet bang om te innoveren en experimenteren. Zo heeft hij recentelijk een geheel eigen ontwerp armatuur ontwikkeld.  

Deel dit artikel