Nieuws

Meer samenwerking Kompan en Repcon

Kompan en Repcon intensieveren samenwerking Naast inspectie- en reparatiewerkzaamheden, zal Repcon tevens het onder licentie produceren van onderdelen voor speeltoestellenleverancier Kompan op zich nemen. Repcon heeft hiervoor alle productiefaciliteiten van het voormalige Bommelland b.v. in Zaltbommel overgenomen.

Meer samenwerking Kompan en Repcon


Playmapping en toestelinspectie


Repcon is een servicefirma op het gebied van inspectie, reparatie en onderhoudswerkzaamheden van speelomgevingen. Kompan b.v. heeft gedurende de afgelopen jaren nauw samen gewerkt met Repcon. Zo heeft de speeltoestellenleverancier een licentieovereenkomst met Repcon afgesloten voor het gebruik van playmapping. In dit systeem worden alle gerealiseerde installaties vastgelegd en heeft de beheerder toegang tot alle belangrijke productinformatie. Indien de beheerder ook gebruik maakt van playmapping voor het totale beheer van de speeltoestellen, dan is de beheerder hierdoor verzekerd dat alle belangrijke gegevens automatisch worden geïmporteerd. Daarnaast wordt Repcon regelmatig ingeschakeld door Kompan voor inspectie- en reparatiewerkzaamheden.


Onderdelenproductie en overname Bommelland


Beide partijen hebben nu besloten op het gebied van de leveringen van onderdelen intensiever te gaan samenwerken. Repcon zal vanaf 1 oktober de onderdelen van de 10+, Combo en Nature producten onder licentie gaan produceren. De bedrijven hopen hiermee een nog snellere levering en lokale flexibiliteit te kunnen bieden. Daarnaast moeten hoge aantallen onderdelen op voorraad een nog snellere levering van de zogenaamde “fast runners” garanderen. Om dit alles te kunnen realiseren, heeft Repcon besloten per 1 januari 2012 te verhuizen naar Zaltbommel en alle productiefaciliteiten van het voormalige Bommelland b.v. over te nemen.

Terug naar overzicht nieuws >>>

 

 

Deel dit artikel