Artikel

Coördinator als spin in het web bij multidisciplinaire projecten

Op de Dag van de Openbare Ruimte presenteren tien bedrijven zich op Het Plein. Ze laten zien waar samenwerking toe kan leiden, maar tonen tegelijkertijd hun eigen specialisme en expertise aan de bezoeker. Van Dijk Maasland is een aannemer die gespecialiseerd is in het uitvoeren, coördineren en engineeren van multidisciplinaire, complexe projecten in de buitenruimte. “Wij werken middels systems engineering en een 3D model van het project samen met onze partners en opdrachtgever”, vertelt Gijs Schippers van Van Dijk Maasland.

Bij elk project is er een partij nodig die het overzicht behoudt. Hier kan Van Dijk Maasland belangrijk in zijn. “Wij denken dat onze uitvoerende en coördinerende rol op Het Plein goed naar voren kan komen. Wij hebben vorig jaar bijvoorbeeld een project afgerond waarin we met drie andere ‘’pleinpartners’’ samen hebben gewerkt.”

 

Schippers ziet de voordelen van het gezamenlijk optrekken, maar benadrukt tevens de individuele kwaliteit van zijn bedrijf: “Met alle ‘’pleinpartners’’ kan je een compleet product laten zien van hoogwaardige kwaliteit. Onze toegevoegde waarde is de uitvoerende en coördinerende rol die wij in veel multidisciplinaire projecten als hoofdaannemer hebben.”

Deel dit artikel