Bedrijfsnieuws

Natuurlijke uitstraling zonder extra onderhoud

Bent u van plan om een natuurspeeltuin aan te leggen? Bestel de VinciPlay speeltoestellen in passend groene of houtnerf uitstraling. Door de mooie kwaliteit HPL panelen passen de toestellen prima in een natuurlijke omgeving of speelplek.

Het VinciPlay.nl speeltoestellen programma van Hercules Speeltoestellen biedt heel veel mogelijkheden. Standaard zijn deze toestellen voorzien van bijpassende kleurige panele. De basis van deze toestellen bestaat uit Gelamineerd Grenen, RVS of grijs gepoedercoat staal. Door de felle kleuren weg te laten en te vervangen door panelen in mosgroen of houtnerf bruin krijgen de speeltoestellen een natuurlijke look.  

Bijpassend beige of zwart touwwerk maakt dat deze toestellen opgaan in de natuur. Ander voordeel is dat deze toestellen eenvoudig en snel te plaatsen zijn en reeds door Keurmerk Instituut zijn gecertificeerd volgens de NEN 1176: 2017 norm. Als u een toestel in stadspark of andere openbare ruimte wilt plaatsen dat goed past in de omgeving; kijk dan eens naar de mogelijkheden die deze series bieden. Meer informatie op www.herculesspeeltoestellen.nl

JollebollenookvoordeNatuurlijkeSpeeltuin.pdf
beschikbaar voor iedereen
Download

Deel dit artikel