Bedrijfsnieuws

'Niet normaal' veel interesse in klimaatadaptieve boomgroeiplaatsen!

Tijdens de vakbeurs ‘Water in de Openbare Ruimte’ was de gezamenlijke stand van familiebedrijf Den Ouden Groep en BSI Bomenservice erg drukbezocht. In deze stand kreeg je informatie en advies over de verschillende boomgroeiplaatsen, daktuinsubstraten en bomenvoeding.

“Niet normaal, we moeten volgend jaar hier zeker weer terug! Het zijn allemaal kwalitatief goede bezoekers en onze bedrijfsbrochures waren al aan het einde van de ochtend op. Ik heb nog geen tijd gehad om iets te eten”, vertelt Account Manager Dayenne van Overdijk enthousiast.

 

Tevens gaf Hans van der Staak (Agronoom bij Den Ouden Groep) om 13.30 uur een interessante lezing over ‘klimaatadaptieve en duurzame boomgroeiplaatsen’. Hierbij werd uitgelegd wat een boom nodig heeft om goed te kunnen groeien en waar een goede en waterbufferende boomgroeiplaats aan moet voldoen. Bomen hebben goede groeiplaatsen nodig, zeker nu het klimaat verandert en er steeds minder ruimte is voor groeiplaatsen in de stedelijke gebieden. Ruim 100 bezoekers waren bij deze lezing aanwezig en hiermee komt deze lezing in de top drie.

 

"Wauw, wat een opkomst!” was de eerste reactie van Hans van der Staak. “Ik had veel meer willen uitleggen, maar mijn tijd was op. Gelukkig kwamen verschillende bezoekers na mijn lezing naar onze stand, waardoor ik nog meer van mijn kennis kon delen. Het waren leuke en interessante gesprekken! Ook zijn er vandaag veel handige handboeken ‘Boomgroeiplaatsen’ uitgedeeld en in december komt de tweede versie uit.”

 

Natuurlijk… bedankt Den Ouden Groep iedereen die een bezoek heeft gebracht op haar stand en/of de lezing over boomgroeiplaatsen heeft bijgewoond. Graag tot volgend jaar!

 

www.denoudengroep.com

 

Deel dit artikel