Bedrijfsnieuws

Zorgeloos Speelplezier met FlexiBilo

Begin dit jaar is FlexiBilo Speeltoestellen overgenomen en vallen we als bedrijf onder de Groenfra holding. Waren we voorheen als onderdeel van Huisman Hoveniers al in staat geheel turn-key uw speel- of sportplaats te realiseren, hebben we nu nog meer kunde en kennis in huis. Bij verandering hoort een nieuw jasje en dus zijn we vanaf nu herkenbaar met ons nieuwe logo.

U kunt bij ons terecht voor traditionele speelplaatsen, maar ook natuurlijk spelen valt onder de mogelijkheden. FlexiBilo heeft een breed assortiment speeltoestellen, sporttoestellen, speltoepassingen en valondergronden. Onze duurzame FlexiBilo kunststof speeltoestellen worden in eigen fabriek te Zaandam geproduceerd.

Niet alleen van ontwerp tot oplevering bent u bij FlexiBilo aan het juiste adres, wij kunnen ook het onderhoud van speeltoestellen en valondergronden voor u verzorgen.

FlexiBilo verzorgt het ontwerp, de productie, de aanleg en het onderhoud van speel- en sportplaatsen. Daarnaast werken we heel nauw samen met onze groene zusterbedrijven Huisman Hoveniers en Groenfra bv waardoor we in staat zijn ook groenwerk mee te nemen in uw project.

FlexiBilo
www.flexibilo.nl

Deel dit artikel