Bedrijfsnieuws

SANFIX® C producten: de nieuwe generatie voegmortels

Bent u het beu om steeds opnieuw uw oprit schoon te spuiten? Houdt u van uw tuin maar niet van het groen tussen de voegen van uw terras? Of vreest u iedere winter de kou omdat dan uw voegwerk kapot vriest? Met de Sanfix® voegmortels behoort dit alles tot de verleden tijd.

Eenvoudig te verwerken, natuurlijk qua aanzien, waterdoorlatend en milieubesparend. Mooi straat –en tegelwerk, dat ook nog eens gemakkelijk is schoon te houden. Sedert enige jaren hebben wij de beschikking over speciaal voor ons ontwikkelde voegmortels, de Sanfix® kwaliteiten, die niet alleen een duidelijk verdere ontwikkeling van bestaande producten vormen, maar ook in de verwerking, eigenschappen en toepassingen superieur daaraan zijn. Daarbij is geen enkele concessie gedaan aan de mechanische  eigenschappen zoals de druksterkte en  buig/treksterkte. Daarbij is extra aandacht gegeven aan de buig/treksterkte, vanwege het belang van deze waarde voor de kwaliteit en duurzaamheid van  de met Sanfix®  voegwerk.
 
De Sanfix® mortels  zijn uitermate breed toepasbaar, alsmede buitengewoon makkelijk te verwerken, zowel droog als met een geringe hoeveelheid water. Daardoor kunnen ze, zowel in het infrabereik, de utiliteitssector, als door stratenmakers en hoveniers   worden ingezet om bestratingen en tegeloppervlakken op een kwalitatief hoog niveau af te werken.  Daarbij komt, dat wij onze relaties de mogelijkheid bieden om zelf de kleur van de mortels te maken, waardoor er minder product op voorraad kan worden gehouden, hetgeen tot een aanzienlijke kostenbesparing en een grotere flexibiliteit leidt. Het kleurenpallet kan zo worden ingesteld van neutraal tot zwart en alle tussenliggende kleuren.. We leveren vanzelfsprekend standaard de kleur neutraal, alsmede de gangbare kleuren, steen-grijs, basalt en zwart in zakken van 25 kg.

Deel dit artikel