Bedrijfsnieuws

DIAMOND is verrijking van onze openbare ruimte

STRAPITEC heeft jarenlange ervaring in onshore en offshore-toepassingen. De laatste jaren focussen wij ons op de openbare verlichting en passen wij met veel enthousiasme onze innovaties en efficiëntie toe in de openbare ruimte. Wij geloven dat we alleen kwaliteitsproducten kunnen produceren met nauwgezette aandacht voor detail.

De hoogtechnologische producten van STRAPITEC worden ontworpen, geproduceerd en geassembleerd in onze productie-eenheid in Nederland. Voor ons is innovatie de kern van de zaak. We verbeteren voortdurend producten op het gebied van lichtproductie, efficiëntie, duurzaamheid en geldende normen.


Met de DIAMOND is dit Nederlandse product een verrijking van onze openbare ruimte. Door de hoge efficiënte lichtkwaliteit en aangename gezichtsherkenning is de sociale veiligheid gewaarborgd.


In het ontwerp proces is veel aandacht geschonken aan alle hedendaagse eisen. De robuustheid en inrichting voor slimme uitbreidingen maakt dat het armatuur voor lange tijd mee gaat.


Het tijdloze ontwerp houd rekening met milieuaspecten zoals lichthinder en is circulair te renoveren. Hierdoor staat de DIAMOND levenslang garant. Doormiddel van slimme materiaalkeuze van hoge kwaliteit is de DIAMOND geheel recyclebaar.

Deel dit artikel