Bedrijfsnieuws

REASeuro | Explosieven Experts

Al meer dan 20 jaar is REASeuro is dé specialist op het gebied van niet-gesprongen explosieven, in de breedste zin van het woord.

REASeuro biedt het meest complete aanbod aan explosieven-gerelateerde opleidingen en trainingen. Deze kunnen wij klassikaal verzorgen, maar ook online (via desktop of REASeuro-app), wat de cursist in staat stelt de cursus in eigen omgeving en eigen tijd te volgen. Een kwalitatief goed advies kan u veel tijd en geld besparen: een historisch vooronderzoek informeert u over de mogelijke kans op aantreffen van explosieven binnen uw projectgebied.

Onze academische historici inventariseren en beoordelen alle oorlogshandelingen die mogelijk hebben geleid tot het achterblijven van explosieven in het projectgebied. Als werkzaamheden in een risicogebied plaatsvinden, kan een projectgebonden risicoanalyse worden uitgevoerd. Deze bureaustudie brengt alle risico ́s van uit te voeren werkzaamheden in relatie tot de aan te treffen niet-gesprongen explosieven in kaart. Wij hebben ruime ervaring met uitvoeren van gemeentedekkende onderzoeken, en het opstellen van beleidskaders naar aanleiding van de uitkomst van een historisch vooronderzoek.

Reaseuro
www.reaseuro.nl 

Deel dit artikel