Bedrijfsnieuws

- Industrielicht verwelkomt AEC Illuminazione -

Vanaf april 2016 voert Industrielicht, exclusief voor de Nederlandse markt, de Italiaanse verlichtingsproducten van het toonaangevende internationale merk AEC Illuminazione.

AEC Illuminazione is al meer dan 60 jaar actief met openbare verlichting en is een belangrijke speler in de verlichtingsmarkt. Als het nu gaat om functionele verlichting, fraai design, tunnelverlichtingsport LED verlichting of industriële verlichting, AEC Illuminazione heeft het allemaal. 

 

Het kenmerkende Italiaanse design in combinatie met de hoogwaardige led techniek van AEC Illuminazione zorgt voor een perfecte combinatie van uitstraling en efficiency.

 

Met deze nieuwe aanwinst biedt Industrielicht een reeks toparmaturen die perfect integreren in de context van de ruimte waarin ze staan. Nederland maakt steeds grotere stappen met LED verlichting en er wordt steeds meer geïnvesteerd in de aanschaf en plaatsing van energiezuinige (openbare) verlichting. Kijkend naar deze ontwikkeling van de markt ziet Industrielicht deze samenwerking echt als een meerwaarde.

 

Deel dit artikel