Bedrijfsnieuws

Retroline Lichtmasten: samenspel tussen heden en verleden

Nedal Aluminium introduceert RetroLine, een serie lichtmasten die de sfeer van vroeger oproepen maar qua materiaal en toepassingen helemaal van deze tijd zijn.


Mooie grachten, historische pleinen, oude herenhuizen of nieuw gebouwde panden in de jaren-30 stijl, ze vragen stuk voor stuk om lichtmasten die passen bij de stijl en sfeer van deze objecten. U denkt dan wellicht aan de gietijzeren of stalen exemplaren van vroeger. Mooi van vorm en uitvoering. Maar u wilt ze dan wel licht, eenvoudig bij installatie, met een milieuvriendelijke productie en een gegarandeerde duurzaamheid. Gelukkig kan dat. Want de Nedal RetroLine biedt u het alternatief met de keuze uit vier aluminium lichtmasten in een nostalgisch  retrodesign.

 

De Nedal RetroLine lichtmasten roepen de sfeer op van toen, maar zijn qua materiaal en toepassingen helemaal van deze tijd. Een ideale inspiratiebron voor bijvoorbeeld gemeenten, architecten en projectontwikkelaars die kiezen voor retro-look verlichtingsmogelijkheden en tegelijkertijd de enorme voordelen zien van gerecycled aluminium. Niet alleen vanuit milieuoogpunt, maar ook om kostentechnische- en onderhoudsredenen. Want Nedal RetroLine aluminium lichtmasten, vergen minder onderhoud en zijn op alle fronten duurzaam.

 

Nedal RetroLine bestaat uit vier verschillende masten, met elk hun eigen kenmerken: Nostalux, Circal, Conical en Nostalux +. De masten zijn verkrijgbaar in elke gewenste kleur, maar komen bijzonder tot hun recht in een aantal kleurklassiekers: Engels rood, Grachtengroen, regentenbrui, Drentsbruin en Ruituigenzwart.

 

Lees hier meer over RetroLine lichtmasten

Deel dit artikel